Chat met ons
skip to Main Content

Betalen bij de WandelExpert:

Bij de WandelExpert betaalt u zoals u wilt: vooraf of achteraf. Er zijn diverse betaalwijzen mogelijk, zoals iDeal, creditcard, Afterpay. En welke methode u ook kiest, u betaalt altijd veilig! De WandelExpert is namelijk aangesloten bij organisaties die u als consument extra goed beschermen. Dit verzekert u dat u veilig en zonder zorgen bij de WandelExpert kan bestellen. Meer informatie over betalen vindt u hieronder.

Hoe kan ik betalen?

Bij de WandelExpert heeft u de keuze uit verschillende betalingsmethodes. Zoals iDeal, Creditcard of Afterpay. Of betaal direct bij levering met PIN. Welke methode u ook kiest, u betaalt altijd veilig!

Betalen met iDeal
Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kunt u bij de WandelExpert snel en gemakkelijk het bedrag betalen via de vertrouwde en veilige online betaalomgeving van uw eigen bank. U hebt hiervoor geen speciale software nodig. Bovendien is betalen met iDeal bij de WandelExpert altijd gratis.

Betalen met creditcard
Bij de WandelExpert kunt u ook betalen met een creditcard van MasterCard en Visa. Geef dit aan bij uw bestelling en vul uw creditcardnummer, vervaldatum van uw creditcard en CID/CVC-code in. Deze gegevens worden vervolgens beveiligd verstuurd naar de creditcardmaatschappij. Betalen met creditcard is bij de WandelExpert altijd gratis.

Betalen met Afterpay
Wilt u graag achteraf betalen? Dat is mogelijk met Afterpay. Wanneer u hiervoor kiest, ontvangt u via e-mail een digitale factuur van Afterpay. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert namelijk een strikt privacy beleid. Mocht u verzoek onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk nog altijd uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen mag u altijd contact opnemen met AfterPay. Wanneer u voor de eerste keer via AfterPay betaald, mag het bedrag van uw bestelling niet hoger zijn dan €1.500,-. Bent u al bekend bij AfterPay? Dan kunt u achteraf betalen tot een maximumbedrag van €4.000,-. De extra kosten voor AfterPay bedragen €4,95. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Keuze betaalmethode is afhankelijk van de bezorgmethode Afhankelijk van de gekozen bezorgmethode kunt u tijdens het bestellen kiezen tussen de verschillende betaalmethodes:

  1. PostNL pakketdienst: iDeal, MasterCard, Visa, Afterpay of overboeking
  2. Afhalen in ons magazijn in Waalwijk: iDeal, MasterCard, Visa, Afterpay, overboeking of pinnen bij afhalen
  3. PostNL afhaalpunt: iDeal, MasterCard, Visa, Afterpay of overboeking

Bovenstaande betaalmethodes zijn enkel van toepassing tijdens het bestellen. U kunt bijvoorbeeld niet betalen met een creditcard bij afhalen, dit is enkel vooraf mogelijk.

Betaling mislukt of geweigerd?

Betaald met iDeal maar geen bevestiging gehad
Heeft u betaald met iDeal, maar heeft u nog geen bevestiging gehad van uw betaling? Controleer dan op uw rekening of er geld is afgeschreven. Zo niet, dan raden wij u aan om de bestelling opnieuw te plaatsen. Is er al wel geld afgeschreven? Wanneer u geen bevestiging van ons hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Creditcard afgekeurd
Het kan gebeuren dat uw betaling met creditcard geweigerd wordt. Wij kunnen hiervan de redenen niet achterhalen. In dit geval zal uw bestelling geannuleerd worden en er zal niks worden afgeschreven. Wij raden u aan om uw bestelling nogmaals te plaatsen en te kiezen voor een andere betaalmethode, zoals iDeal of Afterpay. Of neem contact op met de klantenservice.

Is intracommunautaire levering mogelijk?

Is intracommunautaire levering mogelijk?
Bij de WandelExpert is intracommunautaire levering mogelijk. Wij exporteren dus goederen naar andere EU-landen, zoals België. Deze levering is belast met 0% BTW. Doet u een bestelling vanuit bijvoorbeeld België en wilt u graag uw BTW verrekenen? Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij regelen dit graag voor u.

Back To Top