Chat met ons
skip to Main Content

Bezorgen en Afhalen

Bij de WandelExpert worden alle bestellingen vanaf 40,- gratis thuisbezorgd door PostNL op een moment dat het u uitkomt. Het bezorgmoment bepaalt u zelf! Haalt u liever uw bestelling zelf op? Ook dat is mogelijk bij ons afhaalmagazijn in Waalwijk. Ook hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hieronder.

Uit welke bezorg- of afhaalmethodes kan ik kiezen?

Let wel op dat de levertijd altijd afhankelijk is van de levertijd die staat aangegeven op de productpagina.

Bezorgen
PostNL pakketdienst
De voorraadartikelen die met PostNL worden bezorgd, kunnen wij supersnel bij u bezorgen. Hierbij geldt voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. PostNL levert op alle dagen, behalve op zondag.

Afhalen
Magazijn in Waalwijk
U kunt ervoor kiezen om uw bestelling zelf op te halen in ons afhaalmagazijn in Waalwijk. Uw bestelling ophalen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur. Ons afhaaladres is Hertog Janstraat 2, 5141 KJ in Waalwijk (routebeschrijving). Wanneer u uw bestelling komt ophalen, dient u de bevestigingsmail van www.dewandelexpert.nl mee te nemen met daarin het ordernummer.

PostNL afhaalpunt
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt (keuze uit ruim 3.000 afhaalpunten). Het voordeel hiervan is dat u uw bestelling kan afhalen in uw eigen tijd en niet overdag thuis hoeft te blijven. Tijdens het bestelproces kunt u, wanneer mogelijk, deze bezorgmethode kiezen.

Wat zijn de bezorgkosten?

Alle bestellingen boven de €40,- worden gratis thuisbezorgd door PostNL. Wanneer u bestelling minder dan €40,- bedraagt, vragen wij een bezorgvergoeding van €4,95.

Wat is de levertijd?

De levertijd van een product staat altijd vermeld op de productpagina. De artikelen die bij ons op voorraad liggen kunnen supersnel bezorgd worden. Daarnaast kan het voorkomen dat de levertijd van een product langer is, als deze bijvoorbeeld nog geleverd moet worden in ons magazijn door de leverancier. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kun u zelf een dag kiezen uit de mogelijke bezorgdagen.

De levertijd is daarnaast afhankelijk van de bezorgoptie, PostNL of afhalen.

Levering via PostNL
De voorraadartikelen die met PostNL worden bezorgd, kunnen wij supersnel bij u bezorgen. Hierbij geldt voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. PostNL levert op alle dagen, behalve zondag.

Waar is mijn pakket?

We houden u op de hoogte via e-mail. Daarnaast kunt u op uw orderstatus verschillende gegevens van uw order bekijken, zoals:

  • De (adres)gegevens
  • De bestelling
  • De bezorgdatum en het bezorgtijdstip (één werkdag van tevoren)
  • De factuur

Wanneer uw bestelling met PostNL wordt verzonden, krijgt u de dag voor levering ‘s avonds een mail met een Track & Trace code. Met deze code kunt u uw pakket volgen. Bovendien ziet u ook in welk dagdeel uw bestelling wordt bezorgd.

Mijn bestelling is niet bezorg?

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd geleverd wordt. In enkele gevallen pakt het helaas niet uit zoals we zouden willen. Wanneer uw bestelling niet is geleverd op het verwachte bezorgmoment, kunt u een aantal zaken controleren:

  • Heeft u een Track & Trace code ontvangen in de verzendbevestiging? Controleer dan via de link of de leveringstijd mogelijk is verschoven.
  • Controleer of het bezorgadres dat u hebt ingevuld wel klopt.
  • Kijk in u brievenbus of u een ‘niet-thuis bericht’ hebt ontvangen. Het kan namelijk voorkomen dat de bezorger langs is geweest op een moment dat u niet thuis was.

Mocht het hierna nog steeds niet duidelijk zijn wanneer uw bestelling bezorgd wordt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik was onverwacht niet thuis tijdens het bezorgmoment?

Het kan voorkomen dat u niet thuis was tijdens het bezorgmoment. In dat geval laat de chauffeur een ‘niet-thuis bericht’ achter. Onze klantenservice zal dan contact met u opnemen om kosteloos een nieuwe afspraak in te plannen. U kunt ook zelf contact opnemen met onze klantenservice om een nieuwe bezorgafspraak te maken.

Mijn bestelling is niet compleet?

Staan alle bestelde producten wel op de pakbon, maar ontbreekt er een artikel bij uw bestelling? Neem dan direct contact op met onze klantenservice zodat zij het niet geleverde artikel zo snel mogelijk alsnog kunnen opsturen.

Back To Top